Prikborden

Prikborden

Prikborden zijn weer in opmars. Het is een handige manier om snel wat informatie op vast te leggen. Daarnaast nemen ze ook weinig ruimte in beslag. Met een prikbord naast je bureau zul je al snel een overzicht krijgen van die zaken die prioriteit hebben. Daarom dat we vandaag hier een artikel hebben over prikborden op kantoor.

Prikborden op kantoor?

De kans is groot dat je op jouw kantoor geen (of vrijwel geen) prikbord kunt vinden. Dit is erg jammer omdat een prikbord de ideale manier is om snel en zorgvuldig relevante informatie te verzamelen. Ben je bezig met een bepaalde case? Print dan bijhorende informatie uit en prik deze op het bord. Bevestig het bord naast je aan de muur (om ruimte te besparen) en zo kun je in één oogopslag alle belangrijke informatie checken.

Ook tijdens meetings of groepsprojecten kan het handig zijn. Als een persoon nieuwe informatie heeft gevonden die relevant is, dan kan hij deze ophangen en zo iedereen op de hoogte houden. Dat kan natuurlijk ook via email, maar dan is de kans veel groter dat de informatie verloren gaat in de zee van andere emails.

3 zaken om op te letten:

Voordat je een prikbord aanschaft, zijn er een paar dingen om p te letten. Hier zijn de 3 zaken om op te letten bij aanschaf van een prikbord:

  • Formaat – je wilt dat je prikbord past op de plek waar je het wilt hangen. Maar het moet ook niet te klein zijn zodat je er te weinig informatie op kwijt kunt.
  • Materiaal – prikborden kunnen gemaakt worden van allerlei verschillende soorten materialen. Kies degene die past bij jou.
  • Prijs – hoe beter de kwaliteit van het prikbord, hoe hoger de prijs.

Als je meer wilt weten over prikborden, neem dan een kijkje op de site Whiteboard-Express. Daar vind je alles wat je nodig hebt om een goede beslissing te maken welk prikbord het beste bij jou op kantoor kan hangen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×