Software voor een professional

Software voor een professional

Als je een professional bent, dan heb je goede software nodig. Je klanten eisen het beste van je – dus je wilt beschikken over alles wat je nodig hebt om zo tot een goede oplossing te komen voor hen. Maar welke software is daarbij onmisbaar? In deze blog kom je erachter.

Welke software heeft een professional nodig?

Als je betrokken bent in PLM (Product Lifecycle Management), dan wil je precies weten hoe je product eruit komt te zien vanaf het begin. Je hebt krachtige software nodig. Hier is een kort overzicht van een paar programma’s die je goed kunnen helpen hierbij:

  • Spaceclaim Engineer – het perfecte programma voor direct 3D modelling
  • Keyshot – maak in korte tijd fantastisch ogende beelden op basis van je 3D modellen
  • YaPdm – perfect software voor het bijhouden van documenten, artikelen, leveranciers, klanten, revisies en meer.

Zoals je ziet is er een brede keuze uit verschillende programma’s en software dat allemaal zelf zijn eigen doelen heeft. Je kunt op de link van AESC klikken voor meer informatie van alle software die zij voor professionals maken.

3D tekenprogramma’s

3D tekenprogramma’s zijn niet meer weg te denken uit onze wereld. Ze zijn beschikbaar met allerlei verschillende soorten functies en elk heeft zo zijn eigen specialiteit. Maar hoe meer een programma kan – hoe duurder ze ook vaak zijn. En soms heb je alleen een programma nodig dat simpele dingen kan – en heb je geen tijd om eerst een maand te besteden om te leren hoe alles werkt.

Als je een compleet overzicht wilt van alle 3D tekenprogramma’s die momenteel op de markt zijn, dan kun je gaan naar 3Dtekenprogramma.nl. Daar kun je alle functies van programma’s checken. Ook kun je lezen hoe lang het duurt voordat je de basis van elke programma te pakken hebt. Het is dus een goede manier om erachter te komen welk 3D tekenprogramma de juiste is voor jou. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten via een comment.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×