Verhuizen naar een nieuw kantoorpand

Verhuizen naar een nieuw kantoorpand

Voor veel (jonge) ondernemers is het lastig om een geschikte kantoorruimte te vinden. Dit komt doordat de ene net te klein is en de ander weer net te groot. Op een gegeven moment is het echter zaak om een grotere ruimte te nemen ook al wordt nog niet de gehele ruimte bezet. Met het ook op toekomstige groei is dit verstandig en dit wordt ook door veel ondernemers als handig ervaren. Maar hoe kan ik een zakelijke verhuizing nou op een juiste manier neerzetten?

Hulp inschakelen

Allereerst is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden die u binnen eigen kringen heeft. Bekijk eens of er op een bepaalde dag veel vrienden, kennissen of familieleden beschikbaar zijn om te helpen met een verhuizing. Naast personen is het ook handig om de juiste materialen en/of hulpmiddelen aan te schaffen. Denk hierbij aan voldoende, en van de juiste grootte, vervoersmiddelen om alle spullen naar het nieuwe kantoor te rijden. Daarnaast moeten steekwagens aanwezig zijn om de zware spullen mee te nemen.

Of toch professionele hulp?

Het is ook altijd mogelijk om professionele hulp, van een verhuisbedrijf, in te schakelen. Hierbij is het verstandig om de mogelijke bedrijven met elkaar te vergelijken. Dit vergelijken moet niet alleen aan de hand van prijzen, want andere zaken zijn ook belangrijk.
Zo moet u kijken naar de waardering van het bedrijf dat u bekijkt. Dit kan aan de hand van reviews van eerdere klanten. Het is in het uiterste geval ook mogelijk om contact op te nemen met het bedrijf dat u in wilt schakelen.
Daarnaast is het goed om de voorwaarden van een zakelijke verhuizing te bekijken en de keuze aan de hand hiervan te bepalen. Is het bedrijf in kwestie bijvoorbeeld verzekerd bij een ongeval of moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen? Erg belangrijk om mee te nemen in de vergelijking van verhuisbedrijven in uw regio.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×