Een knikarm zonnescherm voor uw terras

Een knikarm zonnescherm voor uw terras

Bent u op zoek naar de juiste zonwering voor uw horeca terras? Dan is een knikarm zonnescherm wellicht de ideale oplossing voor u. Met een knikarm zonnescherm bepaalt u namelijk zelf wanneer u de schaduw en verkoeling op uw terras wilt opzoeken en wanneer u toch wilt genieten van de warme zonnestralen.

Voordelen van een knikarm zonnescherm

Eén van de grootse voordelen van een knikarm zonnescherm, is dat deze vrije doorloop biedt op uw terras. Dat zorgt er wel voor dat dit scherm windgevoeliger is dan vaste schermen. Het is daarom belangrijk om op te letten dat de zonwering bij wind ingeklapt wordt. Heeft u een horeca onderneming op een prachtige locatie met veel wind? Dan kan het verstandig zijn om een knikarm zonnescherm met een hogere windweerstandklasse te kiezen. Dat zorgt ervoor dat uw scherm tegen een stootje kan, zodat u deze niet bij iedere windvlaag in hoeft te klappen. Bij sommige zonneschermen klapt het scherm zichzelf automatisch in en uit, dankzij een optionele zon- en windsensor.

Knikarm zonnescherm naar uw wens

Een knikarm zonnescherm zorgt niet alleen voor een vrije doorloop op uw terras, maar ziet er ook mooi uit. U kunt zelf kiezen welk doek het beste bij uw woning past. Zo kunt u kiezen voor effen doeken, maar ook doeken met prints, zoals strepen, worden volop aangeboden. Ook de kleur kunt u volledig naar uw wens kiezen. Bij sommige knikarm zonneschermen is het zelfs mogelijk om een eigen RAL-kleur te kiezen, zodat het scherm bij de uitstraling van uw bedrijf past.

Knikarm zonnescherm kopen

Er zijn verschillende soorten knikarm zonneschermen. De prijs van zo’n scherm hangt onder andere af van uw gewenste breedte en uitval. Het is vaak ook mogelijk om uw zonnescherm een upgrade te geven en op afstand te bedienen. Dat geeft een extra gevoel van luxe, omdat u dan kunt blijven zitten terwijl u schaduw creëert of juist even in de zon wilt zitten.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×