Sla je slag: Begin je eigen slagerij!

Sla je slag: Begin je eigen slagerij!

Altijd al gedroomd om zelfstandig ondernemer te worden maar weet u niet zo goed welke kant u op wil? Of zijn er al veel dezelfde ondernemingen in uw omgeving? Misschien niet zo voor de hand liggend, maar denk eens aan een slagerij! Er is een enorm gebrek aan jonge slagers, dus biedt het slagersvak een kleurrijke toekomst.

Machines onmisbaar

In onze huidige samenleving zijn machines niet meer weg te denken. Zo ook niet in slagersbranche. Het vlees moet bijvoorbeeld machinaal gemalen en verpakt worden. Sismatec is gespecialiseerd in het leveren slagerijmachines. Ze leveren machines voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, wegen en verpakken van voedsel. Een mooi design, eenvoudige bediening, veilig werken, bedrijfszeker en efficiency-verbeterend zijn kenmerken voor de machines die Sismatec bouwt en levert. Sismatec levert aan vele slagerijen in Nederland en biedt machines aan van diverse topmerken. Elk merk heeft zijn eigen specialisaties en voordelen. Doordat Sismatec zo’n breed aanbod aan merken heeft, kunnen ze aan vele diverse wensen voldoen.

Ambachtelijk werk

Met een eigen slagerij kunt u ambachtelijk werk verrichten, maar heb je toch veel afwisseling in de werkzaamheden. U kunt namelijk het vlees bereiden, verpakken, mooi opmaken en natuurlijk verkopen in je eigen slagerij. De koude, vette werkplaatsen van vroeger hebben plaatsgemaakt voor moderne winkels die voorzien zijn van de nieuwste apparatuur. Het slagerswerk is dus al lang geen ouderwets beroep meer, maar een modern beroep. En de slager is onmisbaar en deze samenleving.

Advies nodig voor de juiste slagerijmachine?

Enthousiast geworden over het slagersvak? Of al werkzaam in de slagersbranche maar advies nodig over de aanschaf van de juiste machines? Bij Sismatec geven ze u graag een helder advies. U kunt via de website contact opnemen met één van de adviseurs. De professionele Service Afdeling bestaat uit een team van enthousiaste specialisten. Deze specialisten wonen verspreid over Nederland en zijn wanneer gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×