Vouwwanden Solarlux

Vouwwanden Solarlux

Een licht overgoten ruimte, die optimaal geïsoleerd is en daarnaast de ruimte stukken groter maakt. Verbind buiten met binnen met Solarlux vouwwanden! Ideaal voor uw bedrijf.

Functie en kwaliteit

Met een glazen vouwwand van Solarlux verbind je de verschillende ruimtes in huis met elkaar, of het comfort van binnen met buiten. Glazen vouwwanden bieden zo een ruimtelijke uitbreiding in elk opzicht: meer licht, meer lucht, meer ruimte en vooral meer plezier! Dankzij onze jarenlange technische kennis en grote innovatiekracht bereiken wij bij onze systemen precisie tot in het kleinste detail. De hoogwaardige materialen en de professionele ‘Made in Germany’ kwaliteit, garanderen de kwaliteit van Solarlux. Perfect voor uw terras of bedrijfspand!

Bied je klanten grenzeloos uitzicht

Onze glazen vouwwanden bieden talloze openingsvarianten. Ze openen naar binnen of buiten, en zijn naar links en/of rechts te vouwen. In een handomdraai ‘verklein’ je een glazen vouwwand – als een trekharmonica – tot een vleugelpakket van 50 cm breed. Zo kunnen je klanten genieten van grenzeloos uitzicht of maak jij je horecazaak nog groter!

Ga voor goed advies

Monumentaal pand, nieuwbouw, stijlvol landhuis of modern stadspand: de flexibele glazen vouwdeuren geven iedere horecabeleving een nieuwe dimensie. Van een natuurlijke uitbreiding van uw horecaruimte waar u binnen moeiteloos in buiten laat overgaan, tot ruimteverdeler tussen serre en keuken. Interesse in onze vouwwanden? Dan is het verstandig om je goed te laten adviseren door een deskundige. Zij kunnen namelijk direct vertellen wat voor jou de beste oplossing is. Naast verstand van materialen, hebben zij ook verstand van de nieuwste trends, de mooiste combinaties en het beste eindresultaat.

Vouwwanden van Solarlux

De onbetwiste specialist op het gebied van glazen vouwwanden bij serres is Solarlux. Zij hebben voor elke situatie een passende vouwwand als oplossing. Doe inspiratie op via de website www.solarlux-serres.nl of neem contact op met één van de adviseurs.
Solarlux beschikt over een uitgebreid dealernetwerk met een groot aanbod aan soorten, maten en kleuren vouwwanden. Dit zorgt ervoor dat er altijd een perfecte keuze voor u bij zit. De vouwwanden zijn ook te bestellen via een van onze dealers. Hierdoor kun je in je regio specialist van Solarlux Vouwwanden vinden. Wij informeren u graag over een dealer bij u in de buurt.

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×