HSB elementen voor nieuwbouw en renovatie

HSB elementen voor nieuwbouw en renovatie

Nijhuis Toelevering heeft jarenlange ervaring in het produceren en monteren van HSB elementen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. In hun eigen timmerfabriek fabriceren ze alle HSB elementen. Ze maken hiervoor gebruik van het allerbeste hout, voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Indien gewenst kunnen ze de HSB elementen in onze fabriek al voorzien van kozijnen en beglazing. Dat is wel zo handig!

HSB elementen voor nieuwbouw en renovatie

Ben je op zoek naar HSB elementen voor nieuwbouw- of renovatieprojecten? Van eenvoudige frames tot complete gevelelementen inclusief kozijn en beglazing, en van een enkel sportblad tot grote aantallen voor projectbouw: de mogelijkheden voor HSB elementen zijn eindeloos bij Nijhuis Toelevering.

Prefab HSB wand van mahoniehout

Een HSB wand van Nijhuis Toelevering wordt vervaardigd uit geoptimaliseerd mahoniehout. Al ons hout is KOMO gecertificeerd en voldoet aan de laatste eisen. Ze leveren hun HSB wanden altijd zo compleet mogelijk af. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met hun klanten. Indien gewenst zorgen ze ervoor dat de HSB wand voorzien is van kozijnen en beglazing. Jouw wensen staan hierin centraal. In samenwerking met partners kunnen ze bijvoorbeeld ook een kunststof of aluminium kozijn monteren in de HSB wand.

Garantie op alle HSB elementen
Nijhuis Toelevering vindt de kwaliteit van hun producten heel belangrijk en doet hier grondig onderzoek naar. In de timmerfabriek doen ze standaard een nulmeting ten behoeve van toekomstig onderhoud, zodat alle risico’s voor 100% zijn afgedekt. Hierdoor kunnen zij 10 jaar garantie bieden op glas, roosters, kozijnen, deuren en hang- en sluitwerk.

Meer informatie over onze HSB elementen?

Ben je benieuwd naar de HSB elementen van Nijhuis Toelevering of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw project? Nijhuis Toelevering gaat graag met je in gesprek. Neem vandaag nog contact op om jouw wensen te bespreken.

  • nijhuis-toelevering-hsb-elementen
  • nijhuis-toelevering-hsb-elementen
  • nijhuis-toelevering-hsb-elementen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×