Help! Waar laat ik mijn professionele website maken?

Help! Waar laat ik mijn professionele website maken?

Tegenwoordig kan je met je bedrijf niet meer achterblijven en heb je een goede website nodig waar mensen relevante informatie op kunnen vinden. Er zijn alleen honderden bedrijven die websites bouwen, maar allemaal voor verschillende prijzen en met andere voorwaarden. Wat moet je doen en waar begin je in het doolhof van een nieuwe website? Lees snel verder!

Structuur!

Breng eerst structuur aan in je bedrijf en bepaal welke informatie/producten/diensten/USP’s je op je website wil zetten. Hoe veel pagina’s heb je nodig en hoe diep moet de website gaan? Wil je een webshop opzetten of juist een website waar mensen alleen informatie kunnen vinden? Wil je veel bezoekers naar je site trekken of wil je juist dat elke bezoeker iets uitvoert (conversie)? Veel zaken waar je eerst over na moet denken voordat je een bedrijf gaat inschakelen. De prijzen van bedrijven waar jij jouw professionele website kunt laten maken verschillen namelijk vaak door de kwaliteit, het aantal pagina’s, de wensen en de moeilijkheid. Als je zelf de structuur duidelijk hebt, weet je waar je aan toe bent een wat je ongeveer nodig bent.

Offertes aanvragen

Ga in gesprek met verschillende bedrijven en vraag offertes aan. Het is zonde om gelijk maar één bedrijf te kiezen en er later achter te komen dat je toch nét iets anders verwachtte. Als je bij een bedrijf bent en ze persoonlijk spreekt, krijg je een goede indruk van de verwachtingen en samenwerking. Ook geeft het je de mogelijkheid om je wensen goed te uiten en het bedrijf waar je bent weet dan wat ze aan je hebben. Een bedrijf dat bijvoorbeeld graag met je in gesprek gaat over de mogelijkheden, is Moddit in Nijverdal. Na een kennismaking, wordt er gewerkt aan het concept, de website en overige uitingen als je dat wil!

Blijf bij jezelf

Het is erg belangrijk om bij jezelf en bij je bedrijf te blijven. Jullie hebben waarschijnlijk een huisstijl en vaste kleuren. Zorg dat je deze kleuren terug laat komen in je nieuwe website en concept. Kortom, blijf bij jezelf en doe wat goed voelt, maar laat je wel deskundig adviseren door mensen in het vak.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×