Is een auto leasen iets voor jou?

Is een auto leasen iets voor jou?

Als je goed om je heen kijkt, zie je steeds vaker leaseauto’s rijden. Waar je ze aan herkent? Eigenlijk zijn ze niet van gekochte auto’s te onderscheiden. Toch zou je ze wel kunnen herkennen. Bijvoorbeeld aan het feit dat leaseauto’s eigenlijk nooit ouder zijn dan vier jaar. En wat je daarnaast vaak ziet, is dat eigenaren van leaseauto’s een stuk onbezorgder rondrijden dan eigenaren van koopauto’s.

Leasen is voordelig

Droom jij al jaren van een prachtige auto? Met lease komt die dure, luxe auto wel heel dichtbij! Zo rijd je al een luxe BMW 1 Serie lease vanaf nog geen 420 euro per maand! Dat is inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoudskosten. Leasen biedt vele voordelen en de vaste prijs is er daar slechts één van.

Kosten van leasen

Het leasen van een auto is vaak een stuk voordeliger dan een auto aanschaffen. Zo kun je al een Kia Sportage leasen vanaf een slordige 300 euro per maand. Dan heeft u een complete auto in energieklasse A, een lage CO2-uitstoot, verwarmde spiegels en hoofdsteunen, maar ook een verkoelende airco en nog veel meer. Als je deze auto niet least, maar koopt, zijn deze extra’s allemaal dure grapjes

Leasen – voor particulieren en voor ondernemers

Auto’s leasen is geschikt voor zowel particulieren (private lease) als voor ondernemers. In veel gevallen wordt een leaseauto zelfs gecombineerd met een tankpas, waardoor je je als bestuurder helemaal nergens meer druk om hoeft te maken. Het enige wat jij hoeft te doen, is de auto besturen.

Waar moet je op letten?

Wil jij een auto huren? Voor jezelf of voor je werknemer(s)? Let dan op een aantal belangrijke zaken. Zorg er ten eerste voor dat de auto bij jou past. Leaseauto’s zijn er in alle soorten en maten. Kies de extra’s die jij wil hebben en geniet van de mogelijkheden die er zijn! Let erop dat je kiest voor de mogelijkheid voor tussentijdse afkoop. Dit is niet bij iedere maatschappij mogelijk, maar verkleint wel jouw financiële risico’s.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×