Kantoor in het centrum van Amsterdam

Kantoor in het centrum van Amsterdam

Wanneer je met je bedrijf of stichting op zoek bent naar huisvesting wil je natuurlijk een zo goed mogelijke locatie. Hierbij spelen onder andere de ligging/bereikbaarheid een rol, maar ook de uitstraling van het kantoor(pand) en met welke soort andere ondernemingen je eventueel het kantoor deelt.

Verschillende soorten gebouwen zijn erg in trek bij bedrijven op dit moment, denk bijvoorbeeld aan oude werkplaatsen die zijn ingericht met een industriële stijl en zijn omgetoverd tot kantoren. Moderne kantorenpanden waar alles aan klopt en van een kantoor op de Zuidas tot aan een karakteristiek grachtenpand in de binnenstad.

Vanaf juni 2017 kunnen kleine en grote organisaties terecht in een oud politiebureau aan de Nieuwezijds Voorburgwal in het centrum van Amsterdam. The Office Operators opent hier haar nieuwe vestiging met flexwerkplekken en vergaderruimtes. Gasten en relaties worden ontvangen in een volledig verzorgde receptie welke wordt bemand door het serviceteam van TOO. Het belangrijkste doel van The Office Operators is dan ook het bieden van kantooroplossingen op niveau waarbij altijd met de organisaties wordt meegedacht in het verlenen van service.
Stel je wil graag kantoorruimte huren in Amsterdam, dan zoek je naar de juiste locatie.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×