Magneetplaten op maat laten maken; dit zijn de mogelijkheden

Magneetplaten op maat laten maken; dit zijn de mogelijkheden

Wanneer je tijdelijke reclame wilt toepassen zijn magneetplaten een ideaal middel. Deze zijn te drukken met eigen teksten en afbeeldingen en zijn ideaal om als marketingtool in te zetten. Wil je magneetplaten op maat laten maken voor jouw bedrijf? Lees dan snel meer over de mogelijkheden in onderstaand artikel!

Wat zijn magneetplaten?

Het is ten eerste belangrijk om te weten wat magneetplaten zijn en waarvoor of waarop zij gebruikt kunnen worden. Magneetplaten zijn dunne platen van magnetisch materiaal. Een magneetplaat kan dus op magnetische vlakken gebruikt worden, hierbij kan je denken aan een auto (ook een busje, vrachtwagen een eventueel een scooter). Deze vervoersmiddelen zijn bij uitstek geschikt voor magneetplaten met een reclameboodschap. Veel mensen op diverse plekken, zullen geconfronteerd worden met de magneetplaten en de boodschap meekrijgen. Voor ondernemers kan dit één van de vele vormen van reclame zijn waarmee zij hun bedrijf laten groeien. Magneetplaten hebben een levensduur van rond de twee jaar, zo kan jouw bedrijf op veel plekken bekendheid verkrijgen.

De mogelijkheden van magneetplaten op maat

Magneetplaten zijn dus ideaal te plaatsen op diverse soorten vervoersmiddelen. Ze zijn te allen tijde plaatsbaar, maar ook binnen enkele seconde te verwijderen, indien dit gewenst is. De borden zijn vrij dun, zodat ze flexibel blijven. De mogelijkheden voor een ontwerp zijn eindeloos, ze worden namelijk vaak vormgegeven met zelfklevende olie. Zo is er de mogelijkheid om diverse kleuren, afbeeldingen en teksten af te drukken op magneetplaten. Bij blootstelling aan veel zon kan de plaat echter verkleuren, hier is het handig om de plaat er eventjes af te halen en bij afgezwakte zon gewoon weer op de auto te plaatsen.

Een magneetplaat is bijvoorbeeld ook ideaal te gebruiken op tijdelijke auto’s, zo kan je alsnog het logo van het bedrijf op je auto plaatsen. Magneetplaten zijn redelijk snel gemaakt en dus ideaal bij onverwachte veranderingen van vervoersmiddelen, uitbreiding van vervoersmiddelen of bij directe behoefte aan meer reclame in een bepaalde periode. Zo kunnen er magneetplaten op maat worden gemaakt per periode, reclames veranderen vaak en dus ook de magneetplaat. Elke nieuwe reclame uiting kan binnen korte tijd op één van de vervoersmiddelen worden geplaatst. Met een magneetplaat heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor wel/geen reclame in het weekend of doordeweeks, het is maar net wat past bij je branche. Elke dag of zelfs elk uur kan de magneetplaat op een vervoersmiddel worden ‘geplakt’.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×