Mares duikcomputer

Mares duikcomputer

Lucas Divestore biedt en een zeer uitgebreid assortiment aan computers voor een veilige duik, van onder andere het merk Mares. Deze computers geven zeer nauwkeurig de tijd en diepte van een duik weer en beter om basis van een decompressie-algoritme de veilige duiktijd en het opstijgmoment.Een Mares computer is erg populair onder vele duikers. En dat is ook niet zo raar. Een Mares computer onderscheidt zich van andere computers door de vele mogelijkheden, ingebouwde functies en een gebruiksvriendelijk user interface. Benieuwd waarom een computer van Mares zo populair is? Lees snel verder!

Waarom Mares?

In 1949 ontwierp en fabriceerde de Italiaan Ludovico Mares zijn eerste duikmaskers en onderwatergeweren met één droom in zijn gedachten: zijn passie voor de zee en het duiken delen met de hele wereld. Hij begon met een kleine fabriek in Rapallo (Italië) en is inmiddels één van de meest vooruitstrevende bedrijven met de nieuwste innovatieve technologieën. Mares investeert veel in innovatie, onderzoek, expertise en creativiteit, om in elk product te voldoen aan alle eisen van elke duiker.

De adviseurs van Lucas Divestore helpen jou graag!

Een persoonlijk advies, dat aansluit bij jouw wensen, duikactiviteiten en budget vinden ze bij Lucas Divestore erg belangrijk. Hun team van specialisten met jarenlange ervaring in de duikwereld helpt je graag bij het uitzoeken van de juiste artikelen, zoals een computer. Je bent van harte welkom in hun megastore in Nijverdal of om een bezoekje te brengen aan hun webshop. Liever een ander merk? Bijvoorbeeld een Scubapro computer zoals de Scubapro G2?Ook daarvoor bent u bij Lucas Divestore aan het juiste adres!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×