Opzoek naar een betrouwbare transporteur?

Opzoek naar een betrouwbare transporteur?

Müller Fresh Food Logistics is al meer dan 75 jaar een succesvol full service logistiek dienstverlener. Koeltransport en vriestransport zijn door de jaren heen belangrijke pijlers voor hun geweest. En omdat ze telkens vooroplopen in technische ontwikkelingen, blijven ze ook in de toekomst uw betrouwbare logistieke partner.

Diensten

Müller bied het totaal pakket aan om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo maar een paar diensten waar ze in uitblinken

Sterk in Europa

Met een netwerk door heel Europa is Müller Fresh Food Logistics uw partner op gebied van transport en logistiek. Ook incidenteel transport kunnen we uitvoeren tegen scherpe prijzen. Onze vrachtwagens zijn dagelijks te vinden door heel Europa. Dankzij optimale samenwerkingen en een duurzaam Europees netwerk is er een totale ontzorging voor al onze klanten mogelijk.

Hoogstaande technieken en een sterk netwerk

Bij Müller Fresh Food Logistics worden alle diensten nauwkeurig op elkaar afgestemd en gaan we mee met de technische mogelijkheden van de toekomst. Hierin gaan we wat betreft transport en distributie nog een stapje verder. Wat betekent voor onze klanten? Een betrouwbare logistieke partner en continue digitale informatievoorziening. Zowel voor kleine als grote zendingen, in Nederland en ver daarbuiten!

Meer informatie

Ben jij opzoek naar een betrouwbare partner op gebied van logistiek en distributie? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Müller Fresh Food Logistics

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×