Stiply

Stiply

Tijd en kosten besparen met digitaal ondertekenen

In de zakenwereld worden er regelmatig contracten en/of overeenkomsten gebruikt om gemaakte afspraken zwart op wit te zetten. Vroeger moest het document geprint worden, ondertekend worden en opgestuurd/gescand worden. Tegenwoordig kan je de stap van printen overslaan. Het is namelijk mogelijk om digitaal te ondertekenen met Stiply.

Met Stiply is het mogelijk om gemakkelijk en snel documenten online te ondertekenen. Daarnaast wordt alles ook opgeslagen in de cloud en bijgehouden welke wel of niet ondertekend zijn door de ontvanger. Het digitaal ondertekenen heeft twee grote voordelen:

Tijdbesparend

Je kan je natuurlijk voorstellen dat digitaal ondertekenen een stuk sneller gaat dan dat je het document moet printen, ondertekenen en vervolgens weer moet scannen. Dit is al een groot voordeel, daarnaast is het beheer van contracten en of overeenkomsten normaliter ook een erg tijdrovende klus. Terwijl de status van de contracten met Stiply worden bijgehouden, zo heb je een overzicht met alle contracten en de status ervan. Ook verstuurd het systeem vanzelf herinneren wanneer het document na een x aantal dagen nog niet ondertekend is. Kortom, digitaal ondertekenen is voor ieder bedrijf erg tijdsefficiënt.

Kostenbesparend

Naast het besparen van tijd, bespaar je met digitaal ondertekenen ook kosten. Denk aan personeelskosten, maar vooral ook papierkosten waarop je flink bespaard. Bij 25 documenten die je normaal print en per post verstuurd bespaar je per jaar al ruim 1500 euro door over te stappen op digitale handtekeningen. Ga naar Stiply.nl voor meer informatie en de prijzen.

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×